maanantai 30. maaliskuuta 2015

Maailman ympäri Tuklholmaan!

Moikka!
Pieni taustatarina seuraa:


Kolmannen vuoden opiskelijoita Turun Ammattikorkeakoulussa Salon BisnesAkatemialla. Olemme toimineet nyt kaksi vuotta omassa yrityksessämme: Osuuskunta Idea-Miilu. Olemme tätä kautta oppineet paljon ja mahdollistaneet tulevan reissumme!

Matka on nyt aivan kintaalla alkamassa ja teemme viimeisiä työjuttuja koulun ja töiden suhteen. Saatiinpahan Kaisan kanssa palautettua opinnäytetyökin viimein!Kolme vuotta sitten syksyllä 2012 päätimme että lähdetäämpä kaiken päätteeksi reissuun! Kaikki ei siihen ihan uskoneet mutta me uskottiin ja kohta lähdetään!


Tahdomme toimia esimerkkinä muillekkin että kovalla työllä, uskalluksella ja heittäytymisellä tuntemattomaan on myös positiivisia vaikutuksia!
Tämä blogi tulee käsittelemään käsittämätöntä! Ajatuksia, juttuja ja kommelluksia tulevan maailmanympärysmatkamme varrelta ja voipi olla että henkilökohtaisesti jatkan myös blogaamista näin ns. siviilielämän puolelta! :)
Possemme koostuu kolmesta:


Uskon että tulette tutustumaan meihin paremmin sitä mukaa kun ihmiset alkavat tänne kirjoittamaan. Alku on usein hieman kankea ja jotkut ovat hitaasti lämpiäviä! ;)


Kaisa " Mc Staagi" Aaltonen ;)
kaisaelina.aaltonen@gmail.com
Tuukka " x " Apaja
tuukka.apaja@gmail.com 
Pekka "Mahonen" Mäki-Kuutti
pmakiku@gmail.com


Päivittelemme blogia matkan ajan miten sattuu sen mukaan kun kinostaa ja kerkeää!
Luvassa videomateriaalia, kuvia ja tekstiä!


- Pekka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti