perjantai 8. toukokuuta 2015

Kevyt puhuri yllätti paratiisissa

Meistä ei ole kauheasti kuulunut täältä Fijin suunnalta, ollaan nimittäin mallikkaasti sopeuduttu paikalliseen mentaliteettiin "Fiji time - no hurry, no worrie" sekä omaan Fiji-tavoitteeseemme, nimittäin totaaliseen rentoutumiseen. Ollaan reilun viikon jälkeen hidastuttu jo vähintään puolella norminopeudestamme - kävelyn, ajatuksenjuoksun ja ihan kaiken suhteen :D

Sunrise @Waya Lailai, Fiji


Muutama päivä sitten alkoi tuulla pikkuisen ja tällä hetkellä ei pysy enää haarukat tai posliiniset suola&pippuritelineet katetun aamupalaterassin pöydillä. Suuremmilta sateilta ollaan onneksi säästytty ja aurinko on yhtä-kahta päivää lukuunottamatta paistanut mukavasti. Ukkosmyrskyä on myös povattu, mutta vielä ei olla sitä päästy kokemaan! (Tai no, öistä en voi mennä vannomaan, koska en varmaan heräis vaikka taivas repeäis! Lisäks oon alkanut heräämään auringon noustessa 6 aikaan ja kun aurinko illalla laskee myös 6 aikaan ja illallinen alkaa 7 kieppeillä, niin painelen siitä sitten yleensä silmät ristissä nukkumaan 9 aikaan 😁)

Palmut saa kyytiä tuulella


No mutta! Levätty on ainakin kunnolla ja nukuttu niin, ettei päiväuniaikaan välillä tule edes uni. Ollaan monesti vitsailtukin muidenkin matkaajien kans tääl, et täytyy rentoutumisen olla rankka laji, kun edes päiväunia ei enää jaksa nukkua! Ollaan tavattu Fijillä tosi paljon norjalaisia, ruotsalaisia, brittejä, tanskalaisia ja jonkin verran saksalaisia ja italialaisia. Lisäks yksittäisiä tyyppejä Kanadasta, USAsta, Hollannista, Israelista, Itävallasta, Australiasta ja Ranskasta.


Paikallinen Boxi,
BisnesAkatemialle vinkiksi ;)


Päikkärit varjoisassa riippukeinussa ♡


Täällä on paljon nuoria, lukion jälkeen välivuodeksi Australiaan tai Uuteen-Seelantiin töihin lähteneitä skandinaaveja ja eurooppalaisia, jotka sit töiden jälkeen matkustelee tienisteillään muutaman kuukauden. Yhden yhteenkään suomalaiseen ei olla vielä törmätty itseasiassa Uudesta-Seelannista lähtien! Lämpimästi suosittelen kuitenkin sellaistakin vaihtoehtoa jos pohdiskelee välivuottaan. Näkee maailmaa, kielitaito karttuu, oppii pitämään huolta itsestään ja taloudestaan ja mikä parasta - tutustuu uusiin ihmisiin eri puolilta maailmaa! Monelta pitkään matkustaneelta oon kuullu, että on kiva palata takasin kotiin ja odottaa jo perheen ja kavereiden näkemistä sekä opiskeluiden alkua. Kaukaa näkee paremmin lähelle ja pystyy muodostamaan mielipiteen asioista laajakatseisemmin.

Sunset @Coral View, Fiji

Waya Lailai -poppoo


Jos meinaa kuukausia viettää Fijillä, niin on hyvä varautua totaaliseen tahdin hiljentämiseen, sillä meno täällä on aivan erilaista ja tekemistä ei ole hirveästi. Olin itse varautunu siihen varsinkin näiden kahden viikon osalta, joten nautiskelen täällä olosta ja nimenomaan olemisesta ihan törkeästi! Auringon paistaessa kaikki on hyvin - joko voi köllötellä rannalla, snorklailla ihmettelemään mitä kauniimpia näkymiä meressä tai nousta vuoronperään kajakkiin ja subbailulaudalle ja kierrellä saaria!
~Kaisa

ps. Äidille oikein hyvää syntymäpäivää halausten kera tänään, 8.5.♡♡😙Ei kommentteja:

Lähetä kommentti